Reserveren

Reserveringen kunnen tot 24 uur voor de gereserveerde tijd kosteloos worden gewijzigd. Daarna: komen er minder gasten dan waarvoor is gereserveerd, dan zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

LET OP: e-mailberichten i.v.m. reserveringen belanden regelmatig ik de ongewenste e-mailbox. Check die e-mailbox als u binnen een aantal minuten na uw reservering geen e-mailbericht in uw Postvak IN heeft gekregen. Bij onduidelijkheden verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Nieuwe AVG wet

In verband met de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) de volgende informatie:

Uw contact- en reserveringsgegevens worden enkel gebruikt voor reserveringsdoeleinden en digitaal bewaard voor interne onderzoek- en administratiedoeleinden. Wij zullen uw contact- en reserveringsgegevens nooit openbaar maken, publiceren of verstrekken aan andere partijen. Ook zullen wij u nooit ongevraagd nieuwsbrieven of advertenties toesturen. Met andere woorden: wij willen u enkel mailen om de reservering te bevestigen of af te wijzen en nemen contact met u op als er voor ons onduidelijkheden zijn wat betreft de reservering. Hopelijk hebben wij u genoeg geïnformeerd over uw privacy. Heeft u meer vragen hierover? Bel dan naar ons restaurant 0314-668555 u kunt vragen naar Mireille .

asset-33
asset-17